SEO SERVICES
S
earch Engine Optimazation of zoekmachine optimalisatie is voor iedere serieuze website onmisbaar. U wilt toch ook goed gevonden worden tussen die miljoenen anderen? Het is in onderzoeken aangetoond: Wanneer een surfer iets zoekt dan raadpleegt hij een zoekmachine, en de kans is maar liefst 86% dat het Google is. "Even Google-en" is een veelgehoorde kreet. Omdat voor 86% Google wordt gekozen, hebben wij ons daar op gericht en gespecialiseerd.

Google, maar liefst 86%!
Om uw website in de ranking van een zoekmachine goed te laten "scoren", zijn er een aantal werkzaamheden die er samen voor zorgen dat uw bent geindexeerd bij de zoekmachine, en dat de website door een uitgekiende combinatie van cross-linking, de juiste metatags, de juiste omschrijving, de juiste paginabenaming en de juiste zoekwoorden steeds hoger in de zoekresultaten gaat voorkomen.

Dynamisch of maatwerk?
Wanneer e.e.a. is uitgevoerd, dan zal afhankelijk van de zoekmachine te merken zijn dat de ranking (steeds) beter wordt. Een belangrijk gegeven, want de surfer die uw product of dienst zoekt kijkt over het algemeen op de eerste 2 pagina's van de zoekresultaten. Om uw site in de top te krijgen is een ware uitdaging! U kunt zich voorstellen: zoveel computers met elkaar verbonden, (miljoenen, meer dan een miljard?) en dan zoveel veranderingen en aanpassingen wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Hierop inspelen vergt dus niet alleen de juitse maatregelen, maar ook de juiste tools. Uit ervaring weten wij dat e.e.a. door bijhouden een blijvend beter resultaat oplevert. We bieden deze service dus aan in 2 varianten: Dynamisch of gegoten in maatwerk: speciaal op uw situatie en wensen gericht.

Winning team: SEO + Google Adwords
Als u een pagina in Google bekijkt, dan heeft u vast wel eens de resultaten naast en boven de z.g. natuurlijke zoekresultaten gezien. Dit zijn advertenties. Google AdWords om precies te zijn. Ook hiervoor maken we graag een geslaagde campagne voor u. In het kort komt het erop neer dat aan uw advertentie een aantal zoekwoorden zijn toegekend. Iedere keer wanneer een bezoeker "uw" zoekwoord intypt, wordt uw advertentie getoond naast of boven de zoekresultaten. Het mooie is dat dit niets kost. Pas als de bezoeker uw advertentie aanklikt dan betaalt u. De kosten per zoekwoord zijn vooraf vastgelegd in het systeem van Google. Dit is een dynamisch systeem. U kunt het beste denken aan een veiling. U heeft bijvoorbeeld een zoekwoord voor het aanklikken een waarde gegeven van 50 cent. Dus 5 klikken= 2,50 euro. Nu kan iemand anders hetzelfde woord hoger "waarderen" op bijvoorbeeld 60 cent. U heeft dan de keuze: Hoger bieden of niet. Als u niet hoger biedt, dan zal de ranking dalen, dus minder attentiewaarde. Maar u kunt ook besluiten om bijvoorbeeld andere woorden toe te voegen en minder goed scorende woorden te verwijderen. Ook is het mogelijk om vertoningstijden in te stellen. Of in welke regio, stad of land(en). U kunt er ook voor kiezen om op andere websites getoond te worden. Iedere campagne kan uit meerdere advertenties bestaan, welke op ieder moment van de dag wel of niet actief te maken zijn. U begrijpt: Als u dit combineert met onze SEO-werkzaamheden dan heeft u een winning-team!

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?
Om met ons in contact te komen kunt u een mail sturen naar info@RS4sites.nl of klik hier.
 
http://www.adobe.nl
http://www.imagebank.nl

http://www.domain-registry.nl
http://www.bellen.com
http://www.breedbandgekte.nl
http://earth.google.com/intl/nl
http://www.archive.org
http://www.geenstijl.nl
http://www.moviemeter.nl
http://www.buienradar.nl
http://www.ad.nl
http://www.nu.nl
http://www.google.nl/streetview
http://nl.wikipedia.org
http://www.weer.nl
http://www.microsoft.nl
http://www.apple.nl
http://www.wecare.nl
http://www.filmladder.nl
http://www.anwb.nl
http://www.routenet.nl
http://www.9292ov.nl
http://www.ns.nl
http://www.gaslicht.com
http://www.recreatief.nl
http://www.vliegtarieven.nl
http://www.kustgids.nl
http://www.wacom.nl
http://www.kieskeurig.nl
http://www.logitech.com
© 2023 RS4sites l Disclaimer