SINDS 1998
Het was in het voorjaar van 1998 dat Raymond Simoen, de oprichter en (huidige) eigenaar van RS4sites zich liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel in Delft. De bedrijfsnaam laat zich eenvoudig verklaren:
R
aymond Simoen voor websites werd: RS 4(engels:for) En websites werd ingekort naar sites. Dit achter elkaar vormt: RS4sites. Het gebruik van internet en e-mail was heel hard groeiende toendertijd. En met dit gegeven iets te gaan doen bleek een juiste stap, op het juiste moment. Zonder al te veel moeite stroomden de aanvragen binnen. Een beetje organisatie besefte toen al dat het internet een blijvertje was en het registreren van je domeinnaam was toch wel het minste wat je kon doen in die dagen. Door slimme combinaties te maken wist Raymond lange tijd vele werkzaamheden te combineren. Een goed inzicht naar de toekomst behoedde hem en zijn buro halverwege 2001 om samen met vele collega's ten onder te gaan! De voorgaande jaren bleken de internethype te zijn. Weet u nog? Een mindere tijd brak aan. De aanvragen waren plots gestopt en een opdracht was niet meer vanzelfsprekend.

Andere wegen inslaan
Door het leggen van de juiste contacten en op bepaalde terreinen samen te gaan werken met anderen is Raymond er in geslaagd het buro draaiend te houden. Ook is verder geinvesteerd in kennis en hard- en software. In die tijd geen gemakkelijke opgave, maar het geloof in het product en de geleverde diensten, zijn altijd de basis geweest. "Daar is zeker een markt voor", aldus Raymond. En zo blijkt! Sinds deze stap hebben we een gezonde jaarlijkse groei, iets waar we blij en ook trots op zijn!

Uitbreiding diensten
Het dienstenpakket is inmiddels verder uitgebreid met o.a. websitepromtie, SEO-services, e-mailings, het ontwikkelen van huisstijlen, en diverse (voorbereidende) werkzaamheden voor allerlei mediaproducties.

Gezonde toekomst
De komende tijd zien wij dan ook met vol vertrouwen tegemoet. We hebben bewezen in goede en in mindere tijden uw partner te kunnen zijn. Graag begroeten wij u dan ook als (nieuwe) klant en willen graag meedenken en meewerken aan uw succes, want uw succes is ons succes!

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?
Om met ons in contact te komen kunt u een mail sturen naar info@RS4sites.nl of klik hier.

 
http://www.adobe.nl
http://www.imagebank.nl

http://www.domain-registry.nl
http://www.bellen.com
http://www.breedbandgekte.nl
http://earth.google.com/intl/nl
http://www.archive.org
http://www.geenstijl.nl
http://www.moviemeter.nl
http://www.buienradar.nl
http://www.ad.nl
http://www.nu.nl
http://www.google.nl/streetview
http://nl.wikipedia.org
http://www.weer.nl
http://www.microsoft.nl
http://www.apple.nl
http://www.wecare.nl
http://www.filmladder.nl
http://www.anwb.nl
http://www.routenet.nl
http://www.9292ov.nl
http://www.ns.nl
http://www.gaslicht.com
http://www.recreatief.nl
http://www.vliegtarieven.nl
http://www.kustgids.nl
http://www.wacom.nl
http://www.kieskeurig.nl
http://www.logitech.com
© 2023 RS4sites l Disclaimer