WEBSHOPS
Wanneer u een assortiment via internet wilt aanbieden en online wilt verkopen dan biedt een webshop uitkomst. Wij bieden een module aan welke zelfstandig, dus alleen als webwinkel kan draaien, maar tegelijkertijd ook prima aan een (bestaande) site gekoppeld kan worden. U kunt tot 20.000 artikelen in de module verwerken en daar afzonderlijk een omschrijving, maten, gewicht of andere specificatie aan meegeven. Uiteraard kunt u ieder product tonen met een foto. Bij ieder product wordt de prijs vermeld, waarbij acties zoals een tijdelijke aanbieding ook is aan te geven. De betalingen verlopen uiteraard veilig (SLL-script) en zijn ook op verschillende manieren in te stellen. Ook als u klein wilt beginnen, is dit een uitgelezen kans! U zult merken dat uw mogelijkheden enorm toenemen, terwijl de kosten erg meevallen.

Levertijd
Ook voor een webwinkel is inhoud nodig, logisch zult u denken. Het scheelt enorm of u bijvoorbeeld (digitaal) beeldmateriaal aanlevert, en/of de omschrijvingen van uw producten. Meestal wordt een webshop in delen (afdelingen) opgezet. Per afdeling worden product, presentatie en prijs dan op elkaar afgestemd. Per afdeling wordt vervolgens een opleverdatum afgesproken.

Voor wie geschikt?
De MKB-er die extra omzet wil genereren. Maar ook groothandels, starters en iedereen die online een winkel wil beginnen.

De kosten
Deze kunnen nogal uiteenlopen. U kunt zich voorstellen dat bijvoorbeeld 5.000 artikelen voorzien van een foto, een omschrijving en de prijs tijd kost. Vervolgens moet alles technisch worden geregeld en werken we tegelijkertijd aan de vormgeving en uitstraling van uw webshop. Zoals gezegd kunt u door zelf zaken aan te leveren ons tijd (en dus kosten) besparen. Een prijsindicatie is dus niet mogelijk. Een webshop is maatwerk, dus neem gerust contact met ons op om uw plannen te bespreken!

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?
Om met ons in contact te komen kunt u een mail sturen naar: info@RS4sites.nl of klik hier.

 
http://www.adobe.nl
http://www.imagebank.nl

http://www.domain-registry.nl
http://www.bellen.com
http://www.breedbandgekte.nl
http://earth.google.com/intl/nl
http://www.archive.org
http://www.geenstijl.nl
http://www.moviemeter.nl
http://www.buienradar.nl
http://www.ad.nl
http://www.nu.nl
http://www.google.nl/streetview
http://nl.wikipedia.org
http://www.weer.nl
http://www.microsoft.nl
http://www.apple.nl
http://www.wecare.nl
http://www.filmladder.nl
http://www.anwb.nl
http://www.routenet.nl
http://www.9292ov.nl
http://www.ns.nl
http://www.gaslicht.com
http://www.recreatief.nl
http://www.vliegtarieven.nl
http://www.kustgids.nl
http://www.wacom.nl
http://www.kieskeurig.nl
http://www.logitech.com
© 2023 RS4sites l Disclaimer